Estery 3-chlorpropan-1,2-diolu v potravinách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016026" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016026 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Estery 3-chlorpropan-1,2-diolu v potravinách
Popis výsledku v původním jazyce
Potravinářské oleje (z tržní sítě, panenské, rafinované) byly analyzovány na obsah esterů 3-chlorpropan-1,2-diolu s mastnými kyselinami. Současně bylo sledováno číslo kyselosti olejů a souvislost s obsahem zmíněných kontaminantů.
Název v anglickém jazyce
Esters of 3-chloropropane-1,2-diol in foodstuffs.
Popis výsledku anglicky
Edible oils (from the retail market, virgin and refined oils) were analyzed for the content of 3-chloropropane-1,2-diol esters with fatty acids. The acid value of the oils was also determined and relations between the acid value and the content of the above contaminants was evaluated.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek z XLIII.mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
80-86238-46-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
121-124
Název nakladatele
Česká společnost chemická
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Strážnice
Datum konání akce
11. 5. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—