Použití kapilární elektroforesy v autenticitě potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015990" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015990 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Capillary electrophoresis in food authenticity
Popis výsledku v původním jazyce
Food authenticity is a term which simply refers to whether the food purchased by the consumer matches its description. False description can occur in many forms, from the undeclared addition of water or other cheaper materials, or the wrong declaration of the amount of a particular ingredient in the product, to making false statements about the source of ingredients i.e., their geographic, plant, or animal origin. The aim of this review is to summarize applications of capillary electrophoresis in food authentication.
Název v anglickém jazyce
Capillary electrophoresis in food authenticity
Popis výsledku anglicky
Food authenticity is a term which simply refers to whether the food purchased by the consumer matches its description. False description can occur in many forms, from the undeclared addition of water or other cheaper materials, or the wrong declaration of the amount of a particular ingredient in the product, to making false statements about the source of ingredients i.e., their geographic, plant, or animal origin. The aim of this review is to summarize applications of capillary electrophoresis in food authentication.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA525%2F03%2F0351" target="_blank" >GA525/03/0351: Použití kapilární elektroforesy pro analýzu bioaktivních látek v potravinách</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
J. Sep. Sci.
ISSN
1615-9306
e-ISSN
—
Svazek periodika
28
Číslo periodika v rámci svazku
9
Stát vydavatele periodika
BE - Belgické království
Počet stran výsledku
13
Strana od-do
813-825
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—