Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Rýže, fermentovaná plísní Monascus

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016138" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016138 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Red Yeast Rice

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Red yeast rice produced by fermentation of Monascus on rice grains is well-known in Asian countries both as a food colorant and a medicinal substance. Principles of production and application of red yeast rice are discussed.

  • Název v anglickém jazyce

    Red Yeast Rice

  • Popis výsledku anglicky

    Red yeast rice produced by fermentation of Monascus on rice grains is well-known in Asian countries both as a food colorant and a medicinal substance. Principles of production and application of red yeast rice are discussed.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    EI - Biotechnologie a bionika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    McGraw-Hill Yearbook of Science and Technology

  • ISBN

    0-07-144504-8

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    286-288

  • Počet stran knihy

  • Název nakladatele

    McGraw-Hill Company

  • Místo vydání

    Buffalo

  • Kód UT WoS kapitoly