Rýže, fermentovaná plísní Monascus
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016138" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016138 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Red Yeast Rice
Popis výsledku v původním jazyce
Red yeast rice produced by fermentation of Monascus on rice grains is well-known in Asian countries both as a food colorant and a medicinal substance. Principles of production and application of red yeast rice are discussed.
Název v anglickém jazyce
Red Yeast Rice
Popis výsledku anglicky
Red yeast rice produced by fermentation of Monascus on rice grains is well-known in Asian countries both as a food colorant and a medicinal substance. Principles of production and application of red yeast rice are discussed.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
McGraw-Hill Yearbook of Science and Technology
ISBN
0-07-144504-8
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
286-288
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
McGraw-Hill Company
Místo vydání
Buffalo
Kód UT WoS kapitoly
—