Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Antimutagenic properties of several kinds of rice as tested upon yeast strain S. cerevisiae D7

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F13%3APU107280" target="_blank" >RIV/00216305:26310/13:PU107280 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00216305:26310/14:PU107280

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.1556/AAlim.43.2014.1.16" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1556/AAlim.43.2014.1.16</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1556/AAlim.43.2014.1.16" target="_blank" >10.1556/AAlim.43.2014.1.16</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Antimutagenic properties of several kinds of rice as tested upon yeast strain S. cerevisiae D7

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This work is focused on study of antioxidant and antimutagenic properties of several kinds of natural and processed rice. Antimutagenic properties were tested using yeast strain S. cerevisiae D7. The most positive effect exhibited natural red rice, tree colour rice and parboiled rice.

  • Název v anglickém jazyce

    Antimutagenic properties of several kinds of rice as tested upon yeast strain S. cerevisiae D7

  • Popis výsledku anglicky

    This work is focused on study of antioxidant and antimutagenic properties of several kinds of natural and processed rice. Antimutagenic properties were tested using yeast strain S. cerevisiae D7. The most positive effect exhibited natural red rice, tree colour rice and parboiled rice.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10608 - Biochemistry and molecular biology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LO1211" target="_blank" >LO1211: Centrum materiálového výzkumu na FCH VUT v Brně - udržitelnost a rozvoj</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    ACTA ALIMENTARIA

  • ISSN

    0139-3006

  • e-ISSN

    1588-2535

  • Svazek periodika

    43

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    HU - Maďarsko

  • Počet stran výsledku

    12

  • Strana od-do

    158-169

  • Kód UT WoS článku

    000333011000016

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-84894451420