Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Způsoby snímání iridescence na řezu masných výrobků.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016251" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016251 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Způsoby snímání iridescence na řezu masných výrobků.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The objective of this study was to find the ways of imaging and scanning of detailed images of iridescence area to obtain the images usable for video image analysis. Iridescence was evaIuated on ham surface during drying up. Video image anaIysis verifiedthat colour spectrum is changed during drying up of ham products. The water content of meat products has inf1uence on the occurrence of iridescence. Spectrophotometry was not suitable method for examination of iridescencebecause it does not give correctresults of colour spectrum of iridescence. It measures only colour of whole scanned area.

  • Název v anglickém jazyce

    Způsoby snímání iridescence na řezu masných výrobků.

  • Popis výsledku anglicky

    The objective of this study was to find the ways of imaging and scanning of detailed images of iridescence area to obtain the images usable for video image analysis. Iridescence was evaIuated on ham surface during drying up. Video image anaIysis verifiedthat colour spectrum is changed during drying up of ham products. The water content of meat products has inf1uence on the occurrence of iridescence. Spectrophotometry was not suitable method for examination of iridescencebecause it does not give correctresults of colour spectrum of iridescence. It measures only colour of whole scanned area.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    XV. Mezinárodná konferencia o analytických metódách v potravinárstve Laboralim

  • ISBN

    80-227-2222-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    89-92

  • Název nakladatele

    STU Bratislava

  • Místo vydání

    Bratislava

  • Místo konání akce

    Bánská Bystrica

  • Datum konání akce

    22. 3. 2005

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku