Iridescence masa a masných výrobků II
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00022538" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00022538 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Iridescence masa a masných výrobků II
Popis výsledku v původním jazyce
Iridescence je zajímavý optický jev související s povrchovou strukturou na řezu masného výrobku, který nikterak neznamená jakékoliv zhoršení jakosti. Přesto konzumenti mají určitou nedůvěru k takovým výrobkům, proto pozornost bude třeba věnovat omezení výskytu iridescence na straně jedné a vysvětlování zákazníkům i obchodníkům, o co jde, na straně druhé.
Název v anglickém jazyce
Iridescence of meat and meat products II
Popis výsledku anglicky
Iridescence of meat and meat products was studied using video image analysis software LUCIA. The area and iridescenceš colour depded on the water content, angle of observation.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
17
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—