Obsah masa v masných výrobcích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902074" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902074 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Obsah masa v masných výrobcích
Popis výsledku v původním jazyce
Článek čtenářům vysvětluje pojem "maso" a uvádí vybrané legislativní požadavky na jeho obsah ve vybraných masných výrobcích. Na příkladu špekáčků je uveden postup pro výpočet obsahu masa v masných výrobcích.
Název v anglickém jazyce
The content of meat in meat products
Popis výsledku anglicky
A term "meat" is explained and selected legislative requirements for content of meat in meat products is presented in the article. The method for meat content calculation is explained on the example of typical Czech sausage "Špekáček".
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
71
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
76-77
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—