Aktuální metody hodnocení jakosti masa a masných výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43892987" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43892987 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Aktuální metody hodnocení jakosti masa a masných výrobků
Popis výsledku v původním jazyce
Přehledně shrnuta problamtika současného stavu hodnocení masa a masných výrobků. Ujasnění pojmů, co je kvalita, které aspekty zahrnuje a důraz položen na správné hodnocení a vyjadřování obsahu masa podle algoritmu zhledňujícícho obsah kosterní svaloviny.
Název v anglickém jazyce
Actual meat and meat product evaluation
Popis výsledku anglicky
Overview of problems of modern evaluation of meat and meat products. Definition of quality, its aspects and especialy of meat content definition. Aspects of use of algoritmus of the calcualation of meat contents.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník XXXVIII. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny"
ISBN
978-80-7375-601-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
25-29
Název nakladatele
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
1. 3. 2012
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—