Hladiny akrylamidu v potravinách na českém trhu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016435" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016435 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Acrylamide levels in foodstuffs from Czech market
Popis výsledku v původním jazyce
- analysis of acrylamide by GC-MS - acrylamide levels in foodstuffs from Czech market
Název v anglickém jazyce
Acrylamide levels in foodstuffs from Czech market
Popis výsledku anglicky
- analysis of acrylamide by GC-MS - acrylamide levels in foodstuffs from Czech market
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
R - Projekt Ramcoveho programu EK
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Svazek periodika
99
Číslo periodika v rámci svazku
14
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
279-280
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—