Hladiny akrylamidu v potravinách na českém trhu
Popis výsledku
- analýza akrylamidu technikou GC-MS - hladiny akrylamidu v potravinách na českém trhu
Klíčová slova
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Acrylamide levels in foodstuffs from Czech market
Popis výsledku v původním jazyce
- analysis of acrylamide by GC-MS - acrylamide levels in foodstuffs from Czech market
Název v anglickém jazyce
Acrylamide levels in foodstuffs from Czech market
Popis výsledku anglicky
- analysis of acrylamide by GC-MS - acrylamide levels in foodstuffs from Czech market
Klasifikace
Druh
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
R - Projekt Ramcoveho programu EK
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Svazek periodika
99
Číslo periodika v rámci svazku
14
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
279-280
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—
Základní informace
Druh výsledku
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP
GM - Potravinářství
Rok uplatnění
2005