Funkční potraviny - poznatky z IDF World Dairy Summit 2005
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017856" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017856 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Funkční potraviny - poznatky z IDF World Dairy Summit 2005
Popis výsledku v původním jazyce
V příspěvku jsou uvedeny současné trendy výroby funkčních potravin. Zvláštní pozornost byla věnována biologicky aktivním složkám mléka, nemléčným funkčním složkám přidávaným do mléčných výrobků a příkladům průmyslově vyráběných funkčních mlékárenských výrobků a speciálním procesům používaným při jejich výrobě.
Název v anglickém jazyce
Functional Foods-Trends presented in the IDF World Dairy Summit 2005.
Popis výsledku anglicky
The actual trends in functional food production were mentioned. The special attention was given to the milk originating bioactive components, non-dairy functional ingredients added to dairy products, samples of industrially produced functional dairy products and a special procedures used in their production.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Celostátní přehlídky sýrů - Výsledky přehlídek a sborník semináře Mléko a sýry
ISBN
80-7080-620-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
75-77
Název nakladatele
VŠCHT Praha
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
26. 1. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—