Anaglyfy v odborných potravinářských dokumentech
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017889" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017889 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Anaglyfy v odborných potravinářských dokumentech
Popis výsledku v původním jazyce
Pomocí obrazového analyzátoru LUCIA G 5.0 (Laboratory Imaging, Česká Republika) a speciálních snímacích technik byly ze sekvencí obrázků vytvořeny prostorové anaglyfy, které je možno prezentovat v elektronické nebo tištěné podobě. Praktické zkušenosti stouto zobrazovací technologií jsou prezentovány na mikrosnímcích koření, plísní a příměsí nalezených v potravinách
Název v anglickém jazyce
Anaglyphs in the scientific food documents
Popis výsledku anglicky
Anaglyphs of the selected food materials were created with using LUCIA G 5.0 image processor ( Laboratory Imaging, Czech Republic) and presented in printed form. Presentation in electronic form is also possible. Practical experiences of this technique are showed on the micro photographs of spices, moulds and food impurities.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
1802-1433
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
279-282
Název nakladatele
VÚPP
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—