Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Anaglyfy v odborných potravinářských dokumentech

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017889" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017889 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Anaglyfy v odborných potravinářských dokumentech

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Pomocí obrazového analyzátoru LUCIA G 5.0 (Laboratory Imaging, Česká Republika) a speciálních snímacích technik byly ze sekvencí obrázků vytvořeny prostorové anaglyfy, které je možno prezentovat v elektronické nebo tištěné podobě. Praktické zkušenosti stouto zobrazovací technologií jsou prezentovány na mikrosnímcích koření, plísní a příměsí nalezených v potravinách

  • Název v anglickém jazyce

    Anaglyphs in the scientific food documents

  • Popis výsledku anglicky

    Anaglyphs of the selected food materials were created with using LUCIA G 5.0 image processor ( Laboratory Imaging, Czech Republic) and presented in printed form. Presentation in electronic form is also possible. Practical experiences of this technique are showed on the micro photographs of spices, moulds and food impurities.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • ISBN

    1802-1433

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    279-282

  • Název nakladatele

    VÚPP

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku