Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Barva mělněného masa v atmosféře oxidu uhlenatého

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00020947" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00020947 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Colour of minced meat under carbon monoxide..

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Carbon monoxide stabilized the fresh colour of packaged minced meat forming carboxymyoglobine. The objection against its use is possible masking of meat spoilage. It can be assumed that this oxidation is under carbon monoxide atmosphere delayed not onlyby the absence of oxygen, but also by the formation of carboxymyoglobin that is not oxidized and thus less FeIII+ ions are available as catalyst for lipid oxidation.

  • Název v anglickém jazyce

    Colour of minced meat under carbon monoxide..

  • Popis výsledku anglicky

    Carbon monoxide stabilized the fresh colour of packaged minced meat forming carboxymyoglobine. The objection against its use is possible masking of meat spoilage. It can be assumed that this oxidation is under carbon monoxide atmosphere delayed not onlyby the absence of oxygen, but also by the formation of carboxymyoglobin that is not oxidized and thus less FeIII+ ions are available as catalyst for lipid oxidation.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    International Congress of Meat Science and Technology

  • ISBN

    90-8686-010-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Wageningen Academic publishers

  • Místo vydání

    Wageningen

  • Místo konání akce

    Dublin

  • Datum konání akce

    10. 8. 2008

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku