Analůýza obrazu v technologii masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021069" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021069 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
němčina
Název v původním jazyce
Bildanalyse in der Fleischverarbeitung
Popis výsledku v původním jazyce
Video image analysis proved to be a suitable method for evaluation the quality of meat and meat products. The advantages and problems of VIA are discussed. Several examples of use of VIA in meat technology are given: monitoring of moulds growth and saltscrystallization on dry sausages surface, hem pigments oxidization in meat products, colour stabilization in minced meat using carbon monoxide, meat greening, bones discoloration and reddening of cooked nitrite free sausages.
Název v anglickém jazyce
Video image analysis in meat technology
Popis výsledku anglicky
Video image analysis proved to be a suitable method for evaluation the quality of meat and meat products. The advantages and problems of VIA are discussed. Several examples of use of VIA in meat technology are given: monitoring of moulds growth and saltscrystallization on dry sausages surface, hem pigments oxidization in meat products, colour stabilization in minced meat using carbon monoxide, meat greening, bones discoloration and reddening of cooked nitrite free sausages.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Fleischerei technik
ISSN
0176-9502
e-ISSN
—
Svazek periodika
24
Číslo periodika v rámci svazku
5/6
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—