Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Analýza obrazu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021067" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021067 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    ruština

  • Název v původním jazyce

    Analyz videoizobraženij

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Analýz videoizobraženij služit metodom opredělenija jkačestva masa oi masnych izdělij. Oblast primeněnija videonalaiza ochvativajet širokije sfery mjasnoj promyšlenosti: ot nabljudenija za rostom plesnevich gribkov i za obrazovaniem solenych kristallov na poverchnosti syrokopčenych kolbas vpljut do kontrolja cvetovych izmenenij masa, kostej i mjasoproduktov.

  • Název v anglickém jazyce

    Video image analysis

  • Popis výsledku anglicky

    Video image analysis proved to be a suitable method for evaluation the quality of meat and meat products. The advantages and problems of VIA are discussed. Several examples of use of VIA in meat technology are given: monitoring of moulds growth and saltscrystallization on dry sausages surface, hem pigments oxidization in meat products, colour stabilization in minced meat using carbon monoxide, meat greening, bones discoloration and reddening of cooked nitrite free sausages. VIA, meat, colour, hem pigments

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Mjaso i moloko

  • ISSN

    0944-1646

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    DE - Spolková republika Německo

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus