Analýza obrazu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021067" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021067 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
ruština
Název v původním jazyce
Analyz videoizobraženij
Popis výsledku v původním jazyce
Analýz videoizobraženij služit metodom opredělenija jkačestva masa oi masnych izdělij. Oblast primeněnija videonalaiza ochvativajet širokije sfery mjasnoj promyšlenosti: ot nabljudenija za rostom plesnevich gribkov i za obrazovaniem solenych kristallov na poverchnosti syrokopčenych kolbas vpljut do kontrolja cvetovych izmenenij masa, kostej i mjasoproduktov.
Název v anglickém jazyce
Video image analysis
Popis výsledku anglicky
Video image analysis proved to be a suitable method for evaluation the quality of meat and meat products. The advantages and problems of VIA are discussed. Several examples of use of VIA in meat technology are given: monitoring of moulds growth and saltscrystallization on dry sausages surface, hem pigments oxidization in meat products, colour stabilization in minced meat using carbon monoxide, meat greening, bones discoloration and reddening of cooked nitrite free sausages. VIA, meat, colour, hem pigments
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Mjaso i moloko
ISSN
0944-1646
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—