Použití krevních bílkovin do masných výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00022543" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00022543 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Použití krevních bílkovin do masných výrobků
Popis výsledku v původním jazyce
Krevní bílkoviny, plazma a globin byly aplikovány do vybraných masných výrobků. Byla měřena textura (síla ve střihu) pomocí Warner-Bratzlerova nástavce, pořístroj Instgron. Použití uvedených aditiv vedlo k pevnější struktuře masných výrobků
Název v anglickém jazyce
Use of blood protein in meat products
Popis výsledku anglicky
Blood proteins, globine and plasma were added in meat products. The texture - shear force after Warner-Bratzlero method was measured using apparatus Instron. The additives used caused a firmer texture of meat products.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
17
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—