České léčivé rostliny jako možné zdroje antioxidantů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019165" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019165 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
České léčivé rostliny jako možné zdroje antioxidantů
Popis výsledku v původním jazyce
Antioxidační aktivita sedmnácti českých léčivých rostlin byla stanovena metodou zhášení radikálu DPPH a porovnána s antioxidační aktivitou zeleného čaje.
Název v anglickém jazyce
Czech medicinal plants as a possible source of antioxidants
Popis výsledku anglicky
Antioxidant activity of 17 Czech medicinal plants was determined by spectrophotometric method using a stable synthetic free radical DPPH and compared with antioxidant activity of a green tea.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník XXXVIII. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, , 21.-23.5. 2007, Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem, ČR
ISBN
—
ISSN
1802-1433
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
325-328
Název nakladatele
VÚPP
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—