Třísloviny jako významné složky hroznů a vína
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019193" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019193 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
slovinština
Název v původním jazyce
Triesloviny ako výnamné zložky hrozna a vína
Popis výsledku v původním jazyce
Třísloviny hroznů a vína mají velký význam pro chuť a jiné senzorické ukazatele vína, ale také jsou dobrým zdrojem antioxidantů.
Název v anglickém jazyce
Tannins as important components of wine grapes and wine
Popis výsledku anglicky
Tannins present in wine influence the sensory value of wine and they are also a good source of antioxidants.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Vinič a víno
ISSN
1335-7514
e-ISSN
—
Svazek periodika
7
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
SK - Slovenská republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
88-90
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—