3-Chlorpropan-1,2-diol a jeho estery v cereálních výrobcích.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019269" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019269 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
3-Chlorpropan-1,2-diol a jeho estery v cereálních výrobcích.
Popis výsledku v původním jazyce
Estery 3-chlorpropan-1,2-diolu a volný 3-chlorpropan-1,2-dio byly stanoveny v řadě cereální výrobků (chlebová kůrka, střídka). Nejvyšší obsahy byly zjištěny v chlebových kůrkách.
Název v anglickém jazyce
3-Chloropropane-1,2-diol and its esters in cereal products
Popis výsledku anglicky
3-Chloropropane-1,2-diol esters and free 3-chloropropane-1,2-diol were determined in a series of cereal products (bread crumb and bread crust). The highest levels were found in bread crusts.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/2B06168" target="_blank" >2B06168: Strategie zajištění chemické bezpečnosti tepelně zpracovaných výrobků z brambor a cereálií</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník XXXVIII. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, , 21.-23.5. 2007, Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem, ČR
ISBN
—
ISSN
1802-1433
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
151-155
Název nakladatele
VÚPP
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—