Hodnocení barevných odrůd brambor pro speciální trh
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00019949" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00019949 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Evaluation of flesh colored varieties for specialty market
Popis výsledku v původním jazyce
Total 25 varieties of potatoes were evaluated during three years. Based on their antioxidant capacity and tuber appearance, the blue-flesh variety Blaue St Galler and Olivia and their red-flesh varieties Mountain Rose and Herbie 26are recommended for speciality potato production.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of flesh colored varieties for specialty market
Popis výsledku anglicky
Total 25 varieties of potatoes were evaluated during three years. Based on their antioxidant capacity and tuber appearance, the blue-flesh variety Blaue St Galler and Olivia and their red-flesh varieties Mountain Rose and Herbie 26are recommended for speciality potato production.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA525%2F06%2F0268" target="_blank" >GA525/06/0268: Prooxidanty a antioxdianty v potravinách rostlinného původu</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
17th Triennial Conference, Of the European Association for Potato Research
ISSN
1016-4790
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
17
Stát vydavatele periodika
BE - Belgické království
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—