Hodnocení genetických zdrojů česneku (A. sativum L.) a selekce genotypů s vysokým obsahem ASCO
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00020938" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00020938 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Evaluation of garlic (A. sativum L.) genetic resources and selection of genotypes with high ASCOs content
Popis výsledku v původním jazyce
A method for selection of perspective garlic varieties and morphotypes was developed and a number of garlic samples was analysed.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of garlic (A. sativum L.) genetic resources and selection of genotypes with high ASCOs content
Popis výsledku anglicky
A method for selection of perspective garlic varieties and morphotypes was developed and a number of garlic samples was analysed.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Acta Biochimica Polonica
ISBN
—
ISSN
0001-527X
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Název nakladatele
Polish Biochemical Society and the Committee of Biochemistry and Biophysics, Polish Academy of Sciences
Místo vydání
Krakow
Místo konání akce
Krakow
Datum konání akce
27. 3. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—