Isothiokyanáty jako potencionální zdroj diskolorace ve zpracovaných brukvovitých zeleninách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00020939" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00020939 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Isothiocyanates as a potential source of discoloration in processed Brassicaceae vegetables
Popis výsledku v původním jazyce
Formation of coloured products from derivatives of 2 thiohydantoin, the cyclized addition products of ITCs with amino acids and peptides, was described.
Název v anglickém jazyce
Isothiocyanates as a potential source of discoloration in processed Brassicaceae vegetables
Popis výsledku anglicky
Formation of coloured products from derivatives of 2 thiohydantoin, the cyclized addition products of ITCs with amino acids and peptides, was described.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings 5th Pigments in Food Congress ? for quality and health
ISBN
978-952-10-4846-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
M. Heinonen
Místo vydání
Helsinki
Místo konání akce
Helsinki
Datum konání akce
14. 8. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—