Distribuce alk(en)ylcysteinsulfoxidů v rostlině česneku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00020940" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00020940 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Distribuce alk(en)ylcysteinsulfoxidů v rostlině česneku
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem této studie bylo zjištění distribuce nejvýznamnějších S-alk(en)yl-L-cysteinsulfoxidů (methiinu, alliinu a isoalliinu) v jednotlivých částech rostlin česneku a vlivu druhu a morfotypu česneku na obsah těchto analytů
Název v anglickém jazyce
Distribution of alk(en)ylcysteine sulfoxides in the garlic plant
Popis výsledku anglicky
The aim was a study on distribution of the most important S-alk(en)yl-L-cysteine sulfoxides (methiin, alliin and isoalliin) in the individual parts of the garlic plant and the influence of garlic species and morphotypes to the content of these analytes.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků XVI. Konference Chromatografické metódy a zdravie člověka
ISBN
—
ISSN
1335-5236
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Název nakladatele
STU Bratislava
Místo vydání
Bratislava
Místo konání akce
Starý Smokovec
Datum konání akce
20. 10. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—