Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv konzervačních látek na růst laktobacilů způsobujících kažení izolovaných z omáček na bázi majonézy

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00020955" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00020955 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of food preservatives on the growth of spoilage lactobacilli isolated from mayonnaise-based sauces

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Two Lb. plantarum and one Lb. rhamnosus isolated from spoiled delicacy products were tested against four food preservatives: vinegar, Robin, Laktocid and Optiform + Purac on mayonnaise agar. The effects of Laktocid on the growth of the intentionally added lactobacilli mentioned above were studied in the sauces stored at 15 oC. In the sauces with lactobacilli and Laktocid, the total count of lactobacilli was lower than 3 log cfu g_1 during the storage period.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of food preservatives on the growth of spoilage lactobacilli isolated from mayonnaise-based sauces

  • Popis výsledku anglicky

    Two Lb. plantarum and one Lb. rhamnosus isolated from spoiled delicacy products were tested against four food preservatives: vinegar, Robin, Laktocid and Optiform + Purac on mayonnaise agar. The effects of Laktocid on the growth of the intentionally added lactobacilli mentioned above were studied in the sauces stored at 15 oC. In the sauces with lactobacilli and Laktocid, the total count of lactobacilli was lower than 3 log cfu g_1 during the storage period.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Food control

  • ISSN

    0956-7135

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

  • Číslo periodika v rámci svazku

    19

  • Stát vydavatele periodika

    BE - Belgické království

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000253607800009

  • EID výsledku v databázi Scopus