Biotransformace molekuly isoflavonu s glykonem na aglykonovanou formu využitím bubmerzní fermentace za použití sojové melasy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021008" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021008 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Biotransformation of isoflavone glycon molecule to aglycon forms under submerse fermentation using soybean molasses
Popis výsledku v původním jazyce
Isoflavones, a molasses component, is presented as glycosidic form. The main of that work was to biotransform the glycosidic structure to aglycon form more active to human consumption. During this work was evaluated the best concentration of soybean molasses for biotransform glycosidic form of isoflavones to aglycon using Rhizopus ahrrizus.
Název v anglickém jazyce
Biotransformation of isoflavone glycon molecule to aglycon forms under submerse fermentation using soybean molasses
Popis výsledku anglicky
Isoflavones, a molasses component, is presented as glycosidic form. The main of that work was to biotransform the glycosidic structure to aglycon form more active to human consumption. During this work was evaluated the best concentration of soybean molasses for biotransform glycosidic form of isoflavones to aglycon using Rhizopus ahrrizus.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
CD ROM konference CHISA 2008
ISBN
978-80-02-02047-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
15
Strana od-do
—
Název nakladatele
Česká společnost chemického inženýrství
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
24. 8. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—