Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Kvalitativní a technologické aspekty výroby fermentovaných masných výrobků

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021083" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021083 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    slovinština

  • Název v původním jazyce

    Kvalitativné a technologické aspekty výroby fermentovaných mäsových výrobkov

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Startovací kultury používané z technologických důvodů mají současně pozitivní nutričně zdravotní účinek jako probiotika. Proto fermentace, která je jednou z nejstarších konzervačních metod pro masné výrobky, současně zlepšuje organoleptické vlastnosti fermentovaných salámů žádoucím přirozeným procesem.

  • Název v anglickém jazyce

    Qualitative and technological conditions of production of fermented meat products

  • Popis výsledku anglicky

    Fermentation is one oldest method saving food. At the same time is this attractively method, because he makes products consumable tastier at the same time is consider consumer in desirable natural process. Starter cultures and probiotics are primary ingredient practically all commercially manufacturing fermented foods. The aim of this project was to objectively compare different types of starter cultures and their influence on quality and safety of fermented meat product.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Hygiena alimentorum,

  • ISBN

    978-80-7148-059-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Štátná veterinárná a potravinárská správa SR

  • Místo vydání

    Bratislava

  • Místo konání akce

    Štrbské Pleso

  • Datum konání akce

    7. 5. 2008

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku