Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Tradiční metody výroby tepelně neopracovaných výrobků.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021133" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021133 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    slovinština

  • Název v původním jazyce

    Tradičné metódy výroby tepelně neopracovaných výrobkov.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Fermentované salámy sú tepelne neopracované mäsové výrobky. Pri ich výrobe majú nezastupiteľnú úlohu mikroorganizmy. Údržnosť a vlastnosti sa dosahujú pôsobením kultúrnych mikroorganizmov, ktoré sú prítomné v mikroflóre mäsa, alebo sa zámerne do mäsa pridávajú.

  • Název v anglickém jazyce

    Traditíonal methods of production of raw meat products-Nitran

  • Popis výsledku anglicky

    Traditional fermented sausages became during production consumable tastier and at the same time is consider consumer in desirable natural process. Starter cultures and probiotics are primary ingredient practically all commercially manufacturing fermentedfoods.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Zborník príspevkov z medzinárodnej odbornej akcie X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov.

  • ISBN

    978-80-89385-00-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    C-PRESS.sk

  • Místo vydání

    Košice

  • Místo konání akce

    Štrbské Pleso

  • Datum konání akce

    2. 10. 2008

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku