Spotřebitelské hodnocení kvality potravinářských výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989100%3A27510%2F06%3A00017493" target="_blank" >RIV/61989100:27510/06:00017493 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Spotřebitelské hodnocení kvality potravinářských výrobků
Popis výsledku v původním jazyce
Podstatou příspěvku je vymezení metod výrobkového výzkumu, které lze využít pro účely spotřebitelského hodnocení kvality potravinářských výrobků. Význam spotřebitelského hodnocení potravinářských výrobků spočívá v tom, že postihuje takové kvalitativní charakteristiky produktu, které nejsou zjistitelné přístrojovou technikou, a umožňuje tak optimalizovat výrobek z pohledu spotřebitele.
Název v anglickém jazyce
The Consumer Evaluation of a Food Products Quality
Popis výsledku anglicky
The definition of the product research methods suitable for consumer testing of a food products quality make an essence of paper. The consumer testing of food products enables to evaluate such qualitative characteristics of product which are not discoverable by instrumentation and it brings valuable information for product optimising in consumer?s point of view.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AH - Ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Obchod, jakost a finance v podnicích ? determinanty konkurenceschopnosti IV
ISBN
80-213-1436-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Název nakladatele
Česká zemědělská univerzita v Praze
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—