Využití metod spotřebitelského testování výrobku pro senzorickou analýzu potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989100%3A27510%2F06%3A00017492" target="_blank" >RIV/61989100:27510/06:00017492 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Využití metod spotřebitelského testování výrobku pro senzorickou analýzu potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek je orientován na problematiku spotřebitelského testování senzorické jakosti potravin a potravinářských výrobků. Jeho cílem je zhodnotit možnosti využití specifických metod a technik marketingového výzkumu pro konzumentské hodnocení potravin prováděné v rámci senzorické analýzy.
Název v anglickém jazyce
The Utilization of Consumer Product Testing Methods for a Sensory Analysis of Food
Popis výsledku anglicky
The paper is oriented to the consumer sensory testing of a food and/or food products quality. Its main aim is to evaluate the possibilities of specific marketing research methods and techniques utilization for the purpose of consumer evaluation of food in terms of sensory analysis.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AH - Ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Konkurencieschopnosť v EÚ ? výzva pre krajiny V4
ISBN
80-8069-704-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
—
Název nakladatele
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Místo vydání
Nitra
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—