Maskované fusariové mykotoxiny uvolňující se během fermentace cereálií: aktuální témea bezpočnosti potravin?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021255" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021255 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
?Masked? Fusarium mycotoxins releasing during fermentation of cereals: emerging food safety issue?
Popis výsledku v původním jazyce
Fusarium toxins in cereals, their fate within the technological processes of milling, baking, malting and brewing. Conjugated Fusarium toxins. Potential health risk of consumption of cereal-based foods.
Název v anglickém jazyce
?Masked? Fusarium mycotoxins releasing during fermentation of cereals: emerging food safety issue?
Popis výsledku anglicky
Fusarium toxins in cereals, their fate within the technological processes of milling, baking, malting and brewing. Conjugated Fusarium toxins. Potential health risk of consumption of cereal-based foods.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník 13th ICC Cereal and Bread Congress: Cereals worlwide in the 21st century: prezent and future
ISBN
978-84-612-4517-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Název nakladatele
AETC ? Spanish association for Cereal Science and Technology
Místo vydání
Madrid
Místo konání akce
Madrid
Datum konání akce
15. 6. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—