Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Maskované fusariové mykotoxiny uvolňující se během fermentace cereálií: aktuální témea bezpočnosti potravin?

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021255" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021255 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    ?Masked? Fusarium mycotoxins releasing during fermentation of cereals: emerging food safety issue?

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Fusarium toxins in cereals, their fate within the technological processes of milling, baking, malting and brewing. Conjugated Fusarium toxins. Potential health risk of consumption of cereal-based foods.

  • Název v anglickém jazyce

    ?Masked? Fusarium mycotoxins releasing during fermentation of cereals: emerging food safety issue?

  • Popis výsledku anglicky

    Fusarium toxins in cereals, their fate within the technological processes of milling, baking, malting and brewing. Conjugated Fusarium toxins. Potential health risk of consumption of cereal-based foods.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník 13th ICC Cereal and Bread Congress: Cereals worlwide in the 21st century: prezent and future

  • ISBN

    978-84-612-4517-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    AETC ? Spanish association for Cereal Science and Technology

  • Místo vydání

    Madrid

  • Místo konání akce

    Madrid

  • Datum konání akce

    15. 6. 2008

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku