Tržní druhy olivových olejů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021298" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021298 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Tržní druhy olivových olejů
Popis výsledku v původním jazyce
Práce je zaměřena na složení olivových olejů, složení mastných kyselin v triacylglycerolech, obsah doprovodných látek lipidů, jako jsou uhlovodíky, steroly, lipofilní vitaminy a lipofilní barviva, tak i na obsah těkavých sloučenin v 21 tržních druzích olivového oleje.
Název v anglickém jazyce
Market types of olive oil
Popis výsledku anglicky
The work is focused on composition of olive oils, composition of fatty acid in triacylglycerols, content of unsaponifiable material such as hydrocarbons, sterols, lipophilic vitamins and lipophilic pigments, and volatile compounds in 21 market types of olive oil.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/2B06168" target="_blank" >2B06168: Strategie zajištění chemické bezpečnosti tepelně zpracovaných výrobků z brambor a cereálií</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek XLVI. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
978-80-86238-54-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Název nakladatele
Odborná skupina pro tuky, detergenty a kosmetickou chemii České společnosti chemické
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Valtice
Datum konání akce
14. 5. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—