Correlation analysis of wheat and bread quality parameters
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022225" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022225 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Correlation analysis of wheat and bread quality parameters
Popis výsledku v původním jazyce
For statistical analysis of relations between wheat grain and bread features, samples of variety (201) and commercial (80) wheat and retail flour (40) were collected in period of 2003-2006. Significant correlation (P = 99%) were evaluated between proteinamount and quality. Specific bread volume was dependent on protein properties (0.26 and 0.23 for the flour protein content and the Zeleny?s test, respectively) and also on the amylolytic activity (-0.26).
Název v anglickém jazyce
Correlation analysis of wheat and bread quality parameters
Popis výsledku anglicky
For statistical analysis of relations between wheat grain and bread features, samples of variety (201) and commercial (80) wheat and retail flour (40) were collected in period of 2003-2006. Significant correlation (P = 99%) were evaluated between proteinamount and quality. Specific bread volume was dependent on protein properties (0.26 and 0.23 for the flour protein content and the Zeleny?s test, respectively) and also on the amylolytic activity (-0.26).
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of 36th International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering
ISBN
978-80-227-3072-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Název nakladatele
Slovak University of Technology
Místo vydání
Bratislava
Místo konání akce
Tatranské Matliare
Datum konání akce
25. 5. 2009
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—