Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Correlation analysis of wheat and bread quality parameters

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022225" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022225 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Correlation analysis of wheat and bread quality parameters

  • Popis výsledku v původním jazyce

    For statistical analysis of relations between wheat grain and bread features, samples of variety (201) and commercial (80) wheat and retail flour (40) were collected in period of 2003-2006. Significant correlation (P = 99%) were evaluated between proteinamount and quality. Specific bread volume was dependent on protein properties (0.26 and 0.23 for the flour protein content and the Zeleny?s test, respectively) and also on the amylolytic activity (-0.26).

  • Název v anglickém jazyce

    Correlation analysis of wheat and bread quality parameters

  • Popis výsledku anglicky

    For statistical analysis of relations between wheat grain and bread features, samples of variety (201) and commercial (80) wheat and retail flour (40) were collected in period of 2003-2006. Significant correlation (P = 99%) were evaluated between proteinamount and quality. Specific bread volume was dependent on protein properties (0.26 and 0.23 for the flour protein content and the Zeleny?s test, respectively) and also on the amylolytic activity (-0.26).

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of 36th International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering

  • ISBN

    978-80-227-3072-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Slovak University of Technology

  • Místo vydání

    Bratislava

  • Místo konání akce

    Tatranské Matliare

  • Datum konání akce

    25. 5. 2009

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku