Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Modelling of wheat, flour and bread quality parameters

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022218" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022218 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Modelling of wheat, flour and bread quality parameters

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Correlation analysis in set of 281 food wheat samples confirmed known bindings between specific bread volume and flour protein content (r = 0.19) and Zeleny?s test (0.23) and also by activity of amylases (-0.26) (P = 99%). Statistical model confirmed importance of these features and the alveograph ones, too, for bread volume prediction, but the obtained model did not explained features variance in the tested sample set enough (R2adjusted = 0.38).

  • Název v anglickém jazyce

    Modelling of wheat, flour and bread quality parameters

  • Popis výsledku anglicky

    Correlation analysis in set of 281 food wheat samples confirmed known bindings between specific bread volume and flour protein content (r = 0.19) and Zeleny?s test (0.23) and also by activity of amylases (-0.26) (P = 99%). Statistical model confirmed importance of these features and the alveograph ones, too, for bread volume prediction, but the obtained model did not explained features variance in the tested sample set enough (R2adjusted = 0.38).

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Scientia Agriculturae Bohemica

  • ISSN

    1211-3174

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2(40)

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus