Hlavní ukazatele zpracovatelské kvality pšenice a žita ve mlýnech za posledních několik roků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022227" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022227 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hlavní ukazatele zpracovatelské kvality pšenice a žita ve mlýnech za posledních několik roků
Popis výsledku v původním jazyce
Kvalitativní ukazatele sklizně byly shromážděny z většiny velkých mlýnů ČR. Hodnoceny byly obsah dusíkatých látek a lepku, Zeleného sedimentační číslo, číslo poklesu a objemová hmotnost u pšenice a číslo poklesu u žita. Výsledky ukázaly dobrou kvalitu sklizně a byly srovnány se situací v SRN a v Rakousku.
Název v anglickém jazyce
Main characteristics of wheat and rye processing duality in flour mills during last few years
Popis výsledku anglicky
Data on crop quality were collected from the great Czech flour mills. Characteristics evaluated were: N-matters and gluten content, sedimentation number by Zeleny, and falling number for wheat and falling number for rye. Results confirmed good crop duality and were also compared to that from Germany and Austria.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Mlynářské noviny
ISSN
1214-6374
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
22
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—