Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Obrazová analýza jako objektivní metoda hodnocení střídy pečiva

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022239" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022239 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Obrazová analýza jako objektivní metoda hodnocení střídy pečiva

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V dnešní době je analýza obrazu běžně využívána pro hodnocení vzhledu střídy pečiva. V této práci byla technika analýzu obrazu použita pro hodnocení vlivu ročníku produkce maloobchodní mouky na kvalitu laboratorně připraveného pečiva (ročníky 2004-2006).Byl také hodnocen vliv přídavku pěti mléčných složek a deseti komerčních pekařských zlepšovadel na znaky pečiva a jeho střídy připraveného v laboratorních podmínkách.

  • Název v anglickém jazyce

    Image analysis as an objective method for bread crumb evaluation

  • Popis výsledku anglicky

    Nowadays, bread image analysis is commonly used for bread crumb appearance assessment. In the present work, image analysis technique was employed for study of the year production influence on appearance of bread from wheat retail flour quality in three-crop period. The effects of five milk components and ten commercial bakery improvers on bread and crumb properties of bread prepared from sample of common wheat commercial flour were also evaluated.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 5th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience

  • ISBN

    978-80-86238-72-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    40

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Česká společnost chemická

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    11. 11. 2009

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku