Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Changes of rheological behaviour of wheat flour by archaic wheat varieties addition

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022247" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022247 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Changes of rheological behaviour of wheat flour by archaic wheat varieties addition

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Effect of 10% substitute with flour from archaic wheat species (harvests 2006, 2007) on commercial wheat flour properties was observed. The farinograph water absorption was not changed, but extensigraph and alveograph results were affected by dough structure weakening. Spelt fortification caused decrease of the amylograph maximum up to 20%, but diccocum one did not. Wheat bread properties were not affected by any of both archaic wheat species flour addition.

  • Název v anglickém jazyce

    Changes of rheological behaviour of wheat flour by archaic wheat varieties addition

  • Popis výsledku anglicky

    Effect of 10% substitute with flour from archaic wheat species (harvests 2006, 2007) on commercial wheat flour properties was observed. The farinograph water absorption was not changed, but extensigraph and alveograph results were affected by dough structure weakening. Spelt fortification caused decrease of the amylograph maximum up to 20%, but diccocum one did not. Wheat bread properties were not affected by any of both archaic wheat species flour addition.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of 5th International Technical Symposium on Food Processing, Monitoring Technology in Bioprocesses and Food Quality Management

  • ISBN

    978-3-00-028811-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Leibniz - Institut für Agrartechnik

  • Místo vydání

    Postdam

  • Místo konání akce

    Potsdam

  • Datum konání akce

    31. 8. 2009

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku