Amylografické charakteristiky fortifikované pšeničné mouky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021093" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021093 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Amylograph characteristics of fortificated wheat flour
Popis výsledku v původním jazyce
Wheat flour represents the main component for common bread production, when properties of starch-amylase complex limit its usage. Changes in behaviour of flour/starch suspension could be done by non-traditional cereals addition, in this case by 10% of archaic wheat types, tritordeum and new lines of naked barley. Properties of mixtures with wheat flour from crops 2006-2007 were evaluated at Amylograph Brabender. Impact of single cereals addition differed to each other ? demanded behaviour was observed for mixtures with wheat tritinaldina, both tritordeum lines and barley Merlin regardless to basic flour.
Název v anglickém jazyce
Amylograph characteristics of fortificated wheat flour
Popis výsledku anglicky
Wheat flour represents the main component for common bread production, when properties of starch-amylase complex limit its usage. Changes in behaviour of flour/starch suspension could be done by non-traditional cereals addition, in this case by 10% of archaic wheat types, tritordeum and new lines of naked barley. Properties of mixtures with wheat flour from crops 2006-2007 were evaluated at Amylograph Brabender. Impact of single cereals addition differed to each other ? demanded behaviour was observed for mixtures with wheat tritinaldina, both tritordeum lines and barley Merlin regardless to basic flour.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Polysaccharides IV, Prague, Czech Republic, 13. 11. - 14. 11. 2008
ISBN
978-80-86238-57-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Název nakladatele
Česká chemická společnost
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
13. 11. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—