Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Amylografické charakteristiky fortifikované pšeničné mouky

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021093" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021093 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Amylograph characteristics of fortificated wheat flour

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Wheat flour represents the main component for common bread production, when properties of starch-amylase complex limit its usage. Changes in behaviour of flour/starch suspension could be done by non-traditional cereals addition, in this case by 10% of archaic wheat types, tritordeum and new lines of naked barley. Properties of mixtures with wheat flour from crops 2006-2007 were evaluated at Amylograph Brabender. Impact of single cereals addition differed to each other ? demanded behaviour was observed for mixtures with wheat tritinaldina, both tritordeum lines and barley Merlin regardless to basic flour.

  • Název v anglickém jazyce

    Amylograph characteristics of fortificated wheat flour

  • Popis výsledku anglicky

    Wheat flour represents the main component for common bread production, when properties of starch-amylase complex limit its usage. Changes in behaviour of flour/starch suspension could be done by non-traditional cereals addition, in this case by 10% of archaic wheat types, tritordeum and new lines of naked barley. Properties of mixtures with wheat flour from crops 2006-2007 were evaluated at Amylograph Brabender. Impact of single cereals addition differed to each other ? demanded behaviour was observed for mixtures with wheat tritinaldina, both tritordeum lines and barley Merlin regardless to basic flour.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Polysaccharides IV, Prague, Czech Republic, 13. 11. - 14. 11. 2008

  • ISBN

    978-80-86238-57-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Česká chemická společnost

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    13. 11. 2008

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku