Amylograph characteristics of composite flours
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022236" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022236 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Amylograph characteristics of composite flours
Popis výsledku v původním jazyce
Influence of some non-traditional cereals (tritordeum, barley, corn, millet, buckwheat, soya, lupine and amaranth) on changes of the wheat flour gelatinization behaviour was evaluated by amylograph. Positive effect was brought by 10% addition for all samples evaluated, mostly on the specific bread volume. Higher 20% concentration of soya, lupine and amaranth was connected with negative influence on amylograph maximum and bread sensory features.
Název v anglickém jazyce
Amylograph characteristics of composite flours
Popis výsledku anglicky
Influence of some non-traditional cereals (tritordeum, barley, corn, millet, buckwheat, soya, lupine and amaranth) on changes of the wheat flour gelatinization behaviour was evaluated by amylograph. Positive effect was brought by 10% addition for all samples evaluated, mostly on the specific bread volume. Higher 20% concentration of soya, lupine and amaranth was connected with negative influence on amylograph maximum and bread sensory features.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of 36th International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering
ISBN
978-80-227-3072-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Název nakladatele
Slovak University of Technology
Místo vydání
Bratislava
Místo konání akce
Tatranske Matliare
Datum konání akce
25. 5. 2009
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—