Chemie potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022358" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022358 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Chemie potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Monografie zahrnuje 13 kapitol věnovaných aminokyselinám, peptidům a bílkovinám, tuků a jiným lipidům, sacharidům, vitaminům, minerálním látkám, vodě, aromatickým látkám, barvivům, antinutričním, toxickým a dalším bioaktivním sloučeninám, aditivním a kontaminujícím látkám a potravinářské legislativě. Kniha obsahuje více než 2000 vzorců, 500 reakčních schémat a 300 tabulek.
Název v anglickém jazyce
Food Chemistry
Popis výsledku anglicky
The monography includes 13 chapters devoted to amino acids, peptides and proteins, fats and other lipids, saccharides, vitamins, minerál compounds, water, aromatic compounds, colours, antinutritive, toxic and other bioactive compounds, food additives andcontaminants and food legislation. The book comprises more then 2000 chemical formulas, 500 reaction schemes and 300 tables.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
978-80-86659-17-6
Počet stran knihy
1253
Název nakladatele
Ossis
Místo vydání
Tábor
Kód UT WoS knihy
—