Změny lipidů během mikrovlnného ohřevu v rybím mase
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024364" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024364 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Změny lipidů během mikrovlnného ohřevu v rybím mase
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem práce bylo sledovat změny lipidů mletého rybího masa kapra a makrely během mikrovlnného ohřevu. Změny ve složení mastných kyselin po mikrovlnném ohřevu byly z výživového hlediska nevýznamné.
Název v anglickém jazyce
Changes of lipids during microwave heating in minced fish flesh
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was to observe changes of lipids in minced fish flesh of carp and macrel during microwave heating. The changes of fatty acid compositon after microwave heating were from nutritional value insignificant.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek z XLVIII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
978-80-86238-75-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Název nakladatele
UNILEVER ČR, spol. s r. o.
Místo vydání
Nelahozeves
Místo konání akce
Železná Ruda
Datum konání akce
1. 1. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—