Přirozené antioxidanty jako důležitá složka výživy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892906" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892906 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Přirozené antioxidanty jako důležitá složka výživy
Popis výsledku v původním jazyce
Je zpracován přehled fenolových antioxidantů vyskytujících se v kořeninových rostlinách. Výsledky antioxidační účinnosti některých bylin čeledi Lamiaceae a Apiaceae metodou DPPH a ve vepřovém sádle během Schaalova testu jsou presentovány v diskusi.
Název v anglickém jazyce
Natural antioxidants as an important component of nutrition
Popis výsledku anglicky
An overview of phenolic antioxidants found in spice herbs is prepared. The results of antioxidant effectiveness of certain herbs of the Lamiaceae and Apiaceae family by DPPH method and in pork fat during Schaal Oven Test are presented in the discussion.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXVII. Mezinárodní kongres SKVIMP Nádor: metabolismus a výživa
ISBN
978-80-7177-037-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
64-67
Název nakladatele
EUROVERLAG s.r.o.
Místo vydání
Plzeň
Místo konání akce
Hradec Králové
Datum konání akce
17. 2. 2011
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—