Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Image Analysis of Czech wheat bread

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43893140" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43893140 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Image Analysis of Czech wheat bread

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Quality of commercial white wheat bread and baguettes was monitored daily in 2-weeks period. Crumb structure was described by five common attitudes, using the Czech software NIS-Elements. White bread crumb was characterized by cut area closely to 51 cm2and the mean cell area of 2.426 mm2. The average values for the baguette were 24 cm2 and 2.476 mm2, respectively. The first two principal components distnguished both bread groups as well as the purchase date.

  • Název v anglickém jazyce

    Image Analysis of Czech wheat bread

  • Popis výsledku anglicky

    Quality of commercial white wheat bread and baguettes was monitored daily in 2-weeks period. Crumb structure was described by five common attitudes, using the Czech software NIS-Elements. White bread crumb was characterized by cut area closely to 51 cm2and the mean cell area of 2.426 mm2. The average values for the baguette were 24 cm2 and 2.476 mm2, respectively. The first two principal components distnguished both bread groups as well as the purchase date.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 7th International Conference on Polysaccharides - Glycoscience

  • ISBN

    978-80-86238-90-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    115-116

  • Název nakladatele

    Česká společnost chemická

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    2. 11. 2011

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku