Image Analysis of Czech wheat bread
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43893140" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43893140 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Image Analysis of Czech wheat bread
Popis výsledku v původním jazyce
Quality of commercial white wheat bread and baguettes was monitored daily in 2-weeks period. Crumb structure was described by five common attitudes, using the Czech software NIS-Elements. White bread crumb was characterized by cut area closely to 51 cm2and the mean cell area of 2.426 mm2. The average values for the baguette were 24 cm2 and 2.476 mm2, respectively. The first two principal components distnguished both bread groups as well as the purchase date.
Název v anglickém jazyce
Image Analysis of Czech wheat bread
Popis výsledku anglicky
Quality of commercial white wheat bread and baguettes was monitored daily in 2-weeks period. Crumb structure was described by five common attitudes, using the Czech software NIS-Elements. White bread crumb was characterized by cut area closely to 51 cm2and the mean cell area of 2.426 mm2. The average values for the baguette were 24 cm2 and 2.476 mm2, respectively. The first two principal components distnguished both bread groups as well as the purchase date.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the 7th International Conference on Polysaccharides - Glycoscience
ISBN
978-80-86238-90-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
115-116
Název nakladatele
Česká společnost chemická
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
2. 11. 2011
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—