Influence of growing area, plant age and virus infection on the content of hop secondary metabolites
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43893505" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43893505 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Influence of growing area, plant age and virus infection on the content of hop secondary metabolites
Popis výsledku v původním jazyce
Hops and hop products (pellets and extracts) belong to the major raw materials employed in brewing industry. Many effects such as the growing area, hop plant age, and virus infection influence the contents of the brewing-important hop secondary metabolites (alfa- and beta-bitter acids, essential oils, and polyphenols). The clones of the Czech cultivars Saaz and German cv. Taurus were used in this work and compared with the aim to investigate the influence of theeffects mentioned on the contents of hop secondary metabolites.
Název v anglickém jazyce
Influence of growing area, plant age and virus infection on the content of hop secondary metabolites
Popis výsledku anglicky
Hops and hop products (pellets and extracts) belong to the major raw materials employed in brewing industry. Many effects such as the growing area, hop plant age, and virus infection influence the contents of the brewing-important hop secondary metabolites (alfa- and beta-bitter acids, essential oils, and polyphenols). The clones of the Czech cultivars Saaz and German cv. Taurus were used in this work and compared with the aim to investigate the influence of theeffects mentioned on the contents of hop secondary metabolites.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
30
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
541-547
Kód UT WoS článku
000312615700007
EID výsledku v databázi Scopus
—