Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Optimalizace výroby uzených mas s použitím technologie nástřiku masa do masa

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894541" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894541 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Optimalizace výroby uzených mas s použitím technologie nástřiku masa do masa

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností ZŘUD - Masokombinát Polička, a.s. (2011 - 2012). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výroby masných výrobků technologií nastřiku masa do masa. Nová technologie umožňuje zpracování ořezů, mražené suroviny a dalších surovin ve formě jakostních uzených výrobků. V rámci projektu byly navrženy příslušné změny technologie, zpracovány podklady pro nákup nové technologie a následně byly nastaveny receptury tak, aby jednotlivé technologické operace umožnily zkrátit celý technologický proces a na druhé straně by vedly k udržení vysoké kvality a standardnosti výrobků.

  • Název v anglickém jazyce

    Optimization of production of smoked meat products.

  • Popis výsledku anglicky

    Innovation project designed in cooperation with ZŘUD - Masokombinát shelf, as (2011-2012). The result of the project was the installation of a new technology for optimizing the production of meat products, technologies sprayed meat into meat. New technology allows the processing trimmings, frozen material and other raw materials in the form of quality smoked products.

Klasifikace

  • Druh

    Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    11/012/11320/453/000416.

  • Číselná identifikace

  • Technické parametry

    Smlouva o spolupráci na projektu "Optimalizace výroby uzených mas s použitím technologie nástřiku masa do masa", Zpráva o řešení projektu, Uvedení inovovaných výrobků na trh.

  • Ekonomické parametry

    Snížení výtěžnosti při výrobě uzených masných výrobků o 5 %.

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    60461373

  • Název vlastníka

    VŠCHT Praha; ZŘUD - Masokombinát Polička, a.s.

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem