Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Compilation and evaluation of data for sorption isotherms of granulated sugar

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894682" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894682 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:22810/12:43894682

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Compilation and evaluation of data for sorption isotherms of granulated sugar

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The work deals with the evaluation of moisture sorption characteristics at constant temperature for crystalline sugar and aqueous sugar solutions, e.g. with the relations between water content of sugar and water activity of air at given temperature. Thedata obtained from literature are used both for finding new empirical dependencies both for using existing sorption isotherm types like BET, GAB, Caurie, Henderson, Iglesias & Chirife, Oswin, Smith, Kuhn, Freundlich, Langmuir, Chung & Pfost, Chen and Bradley. It is possible to linearize most of the relations in a certain range and evaluate the fit suitability using the coefficient of determination.

  • Název v anglickém jazyce

    Compilation and evaluation of data for sorption isotherms of granulated sugar

  • Popis výsledku anglicky

    The work deals with the evaluation of moisture sorption characteristics at constant temperature for crystalline sugar and aqueous sugar solutions, e.g. with the relations between water content of sugar and water activity of air at given temperature. Thedata obtained from literature are used both for finding new empirical dependencies both for using existing sorption isotherm types like BET, GAB, Caurie, Henderson, Iglesias & Chirife, Oswin, Smith, Kuhn, Freundlich, Langmuir, Chung & Pfost, Chen and Bradley. It is possible to linearize most of the relations in a certain range and evaluate the fit suitability using the coefficient of determination.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    20th International Congress of Chemical and Process Engineering

  • ISBN

    978-80-905035-1-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    15

  • Strana od-do

    1-15

  • Název nakladatele

    Orgit, s.r.o.

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Prague

  • Datum konání akce

    25. 8. 2012

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku