XLII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894722" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894722 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
XLII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky předneseno 30 referátů, vystaveno 32 posterů a proběhly dvě firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma "Současné potravinářské technologie a kvalita potravin" zahrnoval sedm vyžádaných přednášek.
Název v anglickém jazyce
XLII. Conference of new trends in food production and new trends in food analysis
Popis výsledku anglicky
The Czech and Slovak participants presented 30 papers and 32 posters and two companies exhibited/ sponsored the conference. Opening principal block of conference topic "Recent food technologies and food quality" included seven requested lectures.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Skalský Dvůr, Česká republika
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
84
Počet zahraničních účastníků
12
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce