Lisování
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894838" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894838 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Lisování
Popis výsledku v původním jazyce
V této kapitole byla popsána teorie lisování, zařízení pro lisování, aplikace procesu lisování v potravinářství a vliv procesu lisování na potraviny.
Název v anglickém jazyce
Pressing
Popis výsledku anglicky
In this chapter theory of pressing, apparatus for pressing, application of pressing in food industry and influence of pressing on food.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob
ISBN
978-80-7418-086-6
Počet stran výsledku
12
Strana od-do
174-185
Počet stran knihy
502
Název nakladatele
Key Publishing s.r.o.
Místo vydání
Ostrava
Kód UT WoS kapitoly
—