Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku trvanlivého pečiva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894860" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894860 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku trvanlivého pečiva
Popis výsledku v původním jazyce
Výživová jakost vzorků trvanlivého pečiva byla posouzena na základě obsahu tuku a složení mastných kyselin. Hodnocen byl zejména obsah esenciálních mastnýchy kyselin a trans-nenasycených kyselin.
Název v anglickém jazyce
The fat content and fatty acid composition of fat biscuits
Popis výsledku anglicky
Nutritional quality of biscuits samples was assessed on the basis of fat content and fatty acid composition. The level of essential fatty acids and trans-unsaturated acids were evaluated.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník XLII. sympozia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
978-80-7080-839-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
82-85
Název nakladatele
VŠCHT Praha
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský dvůr
Datum konání akce
21. 5. 2012
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—