Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob: kap. 4.7 Tvarohy a sýry

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894953" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894953 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob: kap. 4.7 Tvarohy a sýry

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Kapitola je věnována technologii sýrů a tvarohů. Jsou uvedeny požadavky na surovinu, popsány základní operace při výrobě sýrů a tvarohu a charakterizovány jednotlivé skupiny sýrů. Pozornost je rovněž věnována zpracování syrovátky a mléčným bílkovinným koncentrátům.

  • Název v anglickém jazyce

    Food Technology - Overview of traditional food production: chpter 4.7 Quark and cheeses

  • Popis výsledku anglicky

    This chapter describes technology of cheeses and quark. Requirement on raw material are presented, the basic technology steps are described and types of cheeses are characterized. Attention is paid also to whey processing and to milk protein concentrates

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Přehled tradičních potravinářských výrob

  • ISBN

    978-80-7418-145-0

  • Počet stran výsledku

    21

  • Strana od-do

    279-299

  • Počet stran knihy

    569

  • Název nakladatele

    Key Publishing s.r.o.

  • Místo vydání

    Ostrava

  • Kód UT WoS kapitoly