Fermentační procesy při výrobě potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43895044" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43895044 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Fermentační procesy při výrobě potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Fermentační procesy používané při výrobě potravin a bioproduktů jsou popisovány obecně na základě rozboru jednotkových operací obecného mikrobiálního procesu: suroviny a příprava médií, příprava očkovacího materiálu, vlastní fermentační proces, bioreaktory, separační procesy, mikrobní biomasa a její zpracování, izolace a čištění konečného produktu a zpracování odpadů
Název v anglickém jazyce
Fermentation processes in food production
Popis výsledku anglicky
Fermentation processes exploited in production of foods are described in general based on analysis of operations of common microbial process: raw materials and media preparations, preparation of seed material, fermentation process, bioreactors, separation processes, microbial biomass and its treatment, isolation and purification of final product and waste treatment
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Přehled tradičních potravinářských výrob
ISBN
978-80-7418-145-0
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
66-77
Počet stran knihy
570
Název nakladatele
Key Publishing s.r.o.
Místo vydání
Ostrava
Kód UT WoS kapitoly
—