DESUGARIZATION, COMPOSITION, PROPERTIES AND APPLICATION POSSIBILITIES OF BEET MOLASSES
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43895020" target="_blank" >RIV/60461373:22330/13:43895020 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
DESUGARIZATION, COMPOSITION, PROPERTIES AND APPLICATION POSSIBILITIES OF BEET MOLASSES
Popis výsledku v původním jazyce
Despite the fall in sugar production in Europe, molasses still remains a valuable raw material in many areas. Installation of modern techniques into sugar technology (e.g. bioethanol fermentation or chromatographic separation) has meant that sugar technologists require different final properties and quality of this by-product compared to traditional sugar technology. This paper describes basic mathematical equations and results from a proof mathematical model of C sugar cooling crystallization. Great attention is paid to the detailed composition and physicochemical properties of molasses, knowledge of which is necessary both for novel and existing molasses applications.
Název v anglickém jazyce
DESUGARIZATION, COMPOSITION, PROPERTIES AND APPLICATION POSSIBILITIES OF BEET MOLASSES
Popis výsledku anglicky
Despite the fall in sugar production in Europe, molasses still remains a valuable raw material in many areas. Installation of modern techniques into sugar technology (e.g. bioethanol fermentation or chromatographic separation) has meant that sugar technologists require different final properties and quality of this by-product compared to traditional sugar technology. This paper describes basic mathematical equations and results from a proof mathematical model of C sugar cooling crystallization. Great attention is paid to the detailed composition and physicochemical properties of molasses, knowledge of which is necessary both for novel and existing molasses applications.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Zuckerindustrie
ISSN
0344-8657
e-ISSN
—
Svazek periodika
138
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
105-114
Kód UT WoS článku
000315475500008
EID výsledku v databázi Scopus
—